Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Drahá mami

Drahá mami

Neexistuje
osoba, kterou bych
miloval víc
jak svou mámu.
A i když
to nebylo
lehký, ty jsi ta,
která si zaslouží
nehynoucí slávu...

..........................

Každý den pracuješ,
abys uživila rodinu.
Neustálý boj
s osudem,
nemůžeš
mít klid
ani hodinu...

..........................

Svět je zlý
a já jsem rád
že mu můžu
vzdorovat s tebou.
Ty a tvá útěcha,
mě vždy k
cíli dovedou.
Drahá mami,
aspoň chvíli,
chtěl bych být
tebou…
Publikoval(a): Makaveli, 5.11.2012
Přečteno (1814x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Quigleika, děda včela, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti