Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já,kometa

Já,kometa

Proplouvám koncem dne
jsem kometou nebe
v tichosti lidského spánku
navštěvuji měsíc
vždy za úplňku

když svítí nejvíc
na cestu
nám zbloudilým poutníkům

a bytům na sídlišti
žhnou -blikají
záclonková okna
...
modrá světla
televizních světů


Jsem Haylova kometa
viditelná všem a všemu
kdo ví co je bolest
nebo když radost přijde na návštěvu
s balíčkem chipsů v přihrádce

hvězdice s ohnivým ocasem
co umí stejně žahat
jako rozesmát se
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 5.11.2012
Přečteno (148x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Robin Marnoli, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti