Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

život

život

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: řeckké dějiny se opakují v každém z nás(ve mně)

Ve světě za oponou
tam kde slunce nesvití
a když svítí tak mě na kvítí
tam pouštím všechno stranou

stejně mě nikdy nedostanou
dionýsos nezemře na úkor řádu
apollon nepříjde na řadu
satyr s duší nespoutanou
nebude nikdy na kolenou
nikdy hlavu neskloní
vždyt potom se zelení
když duši má k sobě věrnou

Nechce se vydat na cestu stejnou
vždyt by to byla nuda
a to je pro něj největší pruda
on vydá se na cestu svou tajnou
Publikoval(a): ostuda lidstva, 5.11.2012
Přečteno (103x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti