Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mně a Tobě

Mně a Tobě

J.H.M. Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: báseň z roku 2010

Navléknu si
punčochy ze stínů
tyček balkonového zábradlí
a ohárkem cigarety
ostře spálím
všechny ty fuchsiové drzé,líné květy
co dřímají si a oddychují
do rána
budu vzhůru
nejdu,ještě nejdu
spát
jak moc bych chtěla
propána
jak moc bych chtěla Tobě
dát
jen náznakem
jen tichem,které občas trochu pálí
v tomhle zmatku

a prosím,dej mi
kousek TEBE
na oplátku
Publikoval(a): J.H.M., 5.11.2012
Přečteno (974x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Lugilla, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti