Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když na mě myslíš

Když na mě myslíš

...

Jak samotou se máčíš slaně
a přesto snad i odhodlaně všechno ustojíš.
Pro mě.
Vím, že tvoje slova těm mým se podobají
a srdce úzkostlivě tají ikdyž nezmrzla.
Setřu ti z něj jinovatku
a ty mi hodíš zlatou nitku
k záchraně.

Lásko moje chyť se zase mojí dlaně.
Já ji nepustím.

...
Publikoval(a): Kleopatra7xyz, 4.11.2012
Přečteno (356x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, střelkyně1, děda včela, Lugilla, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti