Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Barevné milování

Barevné milování

honeymoon Básně » o Sexu

Anotace: Jde pocity vyjádřit barvami?

Barevné milování

Začátky jsou bílé, jako nevinnost,
jako školní křída, jako čerstvě padlý sníh,
andělů hebká křídla...

pak do růžové přechází - svítání i soumrak s červánky,
okvětní plátky mezi stehny do purpuru lehce jdou
lákají tě za sebou červenou vášní španělských rytmů
i jiskřičky červeného vína a kapičky jeho slíbat ze rtů tvých,
když do mě vcházíš, rozprostírám fialový koberec utkaný
z nitek rozkoše a kněžských ornátů aby svátosti bylo učiněno zadost,
modrá je barvou oblohy - souznění duší i těl, tam s tebou jsem...

Zelená radosti z krásného milování, tebou chci zakončit duhové splynutí,
ty jsi přeci život a černá pak...až pak.
Publikoval(a): honeymoon, 4.11.2012
Přečteno (1720x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Jin&Jang, střelkyně1, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti