Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem...

Jsem...

Martina Primová Básně » Smutné

Anotace: ... jen přebytečným nástrojem životního orchestru...

proplétám se notami... tvé mysli

tak moc chtěla bych... být tvým houslovým klíčem

místo dirigenta je už obsazené


proplétám se notami... tvé mysli

přepsat jejich znění... možné není

melodie tvého života jsou již dané


proplétám se notami... tvé mysli

z mé návštěvy zůstane jen nota půlová

tvé srdce jí však odolá


proplétám se notami... tvé mysli

neumím hrát tu hru s čísly

vypadla jsem z partitury... tvých vzpomínek...
Publikoval(a): Martina Primová, 4.11.2012
Přečteno (218x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti