Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jen se ptám proč

**Jen se ptám proč

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: my k sobě patříme...

************
Už nemůžeš verše psát?
Už nemůžeš svá slova
do básně poskládat?
Nech psaní psaním
já chci tě objímat.
A milovat a líbat...

Když tě má lásko
dnes večer uvidím
chci tě mít celého,
vůbec se nestydím,
jenom se ve tvém
náručí schoulím
a sním,
že se v tvém náruči
i s tebou probudím.
A ráno
chci se ti dívat do očí
proč se pak se mnou
celý svět zatočí?
Potom tě obejmu,
spolu se splétáme
jako dvě rostliny
my k sobě patříme.
...
Publikoval(a): Květka Š., 3.11.2012
Přečteno (235x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, Linzerka, Ružka, děda včela, Robin Marnoli, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti