Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smuteční noc

Smuteční noc

Smuteční noc

,,Co jsi dnes ztratil?“
,,Hegedýš!“
,,Tak to je vážný.“
,,Jak ty to víš?
Vždyť tvoje slova
předříkána v klišé
nepoznala význam
bezvýznamu hegedýše!“
,,Jenže…
já znám…?
,,Co? Snad mroží klus?
Mrož?!
Sednout si na něj
někdy zkus
a vyhrát…
Pak možná poznáš
co dnes jsem ztratil,
pak šestkou se v kostkách
do hry vrátil…
a… pak …
možná hodně zblblý
pochopíš,
co je to ztratit, jeden
připosranej hegedýš!“
Publikoval(a): R.Samildanach, 2.11.2012
Přečteno (174x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 07:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti