Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uvěř zázrakům..

Uvěř zázrakům..

Do tvýho života se vpít
nepochopíš kde jsem byl
nechápeš života smír
všechno, nebo nic.

Ponoř se do světa snů
uvěř zázrakům který nekončí
rozmarnost posledních dnů
rozsyp po lásky pustině.

Rozevři náruč kouzlům -
posledně minulas svoje touhy,
nikdy po mě nechtěj víc
než na tomhle světě
bychom mohli.
Publikoval(a): Le Vinnie, 2.11.2012
Přečteno (279x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti