Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dušičková

Dušičková

Každým rokem nové svíčky,
na hřbitovech zaplanou.
Je to přece pro dušičky,
co nám v srdci zůstanou.

Vzpomínáme na své milé,
snad se jednou setkáme.
Zatím dneska zasmušile,
něžná slůvka říkáme.

Každý plamen naší svíce,
tak nám vrací vzpomínku.
Slzy smáčí naše líce,
pro tátu či maminku.
Publikoval(a): Psavec, 2.11.2012
Přečteno (324x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, střelkyně1, Květka Š., děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti