Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpusťte

Odpusťte

Kristička M. Básně » o Lásce

Anotace: Mladé i starší lásky jednou přebolí

Mladý pane s vůní nebezpečí a s hnědýma očima,
řekněte,jak to končí a jak vlastně začíná.
Jak se mám zbavit pocitu,že jste můj poklad ryzí,
že ani já vám nejsem úplně cizí?
Nedovoluji si prosit o váš soucit
a nechci se klaniti Vám,
i když jste chudák,však vy jste obraz,
co v hlavě mám.
Jste moudro věků a však jste jen
hlupák s děravou hlavou.
Já Vás vidím jako prince svých pohádek,
jen mojí snahou.
Jste to nejcennější víno
a zároveň jen blecha v kožichu,
i když žiji na zámku,
jen s vámi jsem v přepychu.
Jste teď vzdálený jako pták v mračnu,
a však jste jen o dům dál.
Odpusťte
Publikoval(a): Kristička M., 2.11.2012
Přečteno (162x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti