Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapka...

Kapka...

Martina Primová Básně » o Lásce

Anotace: ... či slza...

dlaní svou
jako pírkem
hladíš mé chtění

podněcuješ touhu
po převtělení

do kapky maličké
slízneš ji jazýčkem

pak mohu být tvou součástí
navždy v tobě plující

s tvou krví se pojící
to co ty cítící...


kapkou jsem chvějící

tak vem si mě...
Publikoval(a): Martina Primová, 2.11.2012
Přečteno (224x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, Lugilla, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti