Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nech mě snít

Nech mě snít

Kett Básně » o Lásce

Anotace: prosím...

Zavaž mi oči
do Tvé snu pusť
rozepni kousek noci
a pořád u mě buď

dýchej se mnou
v rytmu vzrušení
pevně mé ruce drž
než nastane zatmění

na rty se dívej
vláhu chtěj pít
ráno lásku zívej


a mě nech ještě chvíli snít...
Publikoval(a): Kett, 1.11.2012
Přečteno (374x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, gogol, střelkyně1, Kiwi-Alone, Retor, děda včela, modrá, Jin&Jang, Květka Š., Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti