Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

244. Jak tě pochopit?

244. Jak tě pochopit?

Robin Marnoli Básně » o Lásce

Anotace: Muži a ženy jsou dva různé živočišné druhy...

Dopíjím ranní kávu,
a nesleduji hodiny,
kolik vlastně je,
Bloumám v Rudém Právu,
a ubíhají vteřiny,
srdce smutné je.

Mozek je sněním narušen,
mysl se nazpět upíná,
slyšet tvůj hlas.
Hovor telefonní přerušen,
cit se zvolna vypíná,
vrátit chci čas.

Procházet tvojí duší,
pochopit dívčí lásku,
znát ten kód.
Nacházet, co ti sluší,
zapomenout nadsázku,
mít pevný bod.

Jsi tajemstvím úsvitů,
srdce máš vzdálené,
tomu mému,
proč několik životů,
nestačí dívce mé,
změnit se v ženu,

již nechápu.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 1.11.2012
Přečteno (232x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, NikitaNikaT., Sedmnáctka, děda včela, Jin&Jang, Květka Š., Lugilla, modrá

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti