Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I holky mají své dny

I holky mají své dny

Kett Básně » o Lásce

Anotace: ...

Křídla z papíru
andělsky bílá
ve vlasech vůně podzimu
ať už se rozednívá


u kotníku zamčená
pro lásku z pasáže
proč jsem zase zasněná
do toho polštáře


mám divoké rty
a svádivost má tančí
vždyť i holky mají své dny


kdy se prostě mračí...
Publikoval(a): Kett, 31.10.2012
Přečteno (203x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Martina Primová, modrá, děda včela, Robin Marnoli, Lugilla, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti