Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trny růže

Trny růže

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Veselejší volné pokračování Černého srdce.

Unesl jsem strachu tuny
odešel jsem v černý svět
rány bičem od fortuny
nevrátím se nikdy zpět.

Nevrátím se nikdy zpět
patřím jinam - to už vím
píseň smrti stihnu zapět
ale Tebe nikdy neuzřím.

Tebe, která sladce voníš
Tebe - navždy krásná
Tebe, která slzy roníš
Tebe - pro mě spásná.

Pro mě spásná - to ty jsi
však tě zhola neznám
ledový pot mé tváře zkosí
a zjistím, že nic nemám.
Publikoval(a): Averzus, 30.10.2012
Přečteno (199x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti