Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sníh

Sníh

Zas tančí baletky nebeské
studené nosy mrazíkovy
v sukních
volně vzduchem
poletujíc

zmizel
zelený trávník plný psích hovínek
auta pocukroval nebeský cukřík

vytáhněte děcka kulichy
šály a rukavice

nebe zesvětlalo

přišla chumelenice
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 30.10.2012
Přečteno (1243x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti