Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

193. Ten, kdo tě má rád

193. Ten, kdo tě má rád

Lásko moje neuvadej,
jsi jak květina bez vody,
jež spadla na zem z květináče,
sama se nezvedneš a nezasadíš,
Přesto mám víru,
že s pláčem zavoláš,
a kdo tě má rád, ten tě zvedne,
slzami svými zvlhčí hlínu,
kukou pohladí ti květní lísky,
a horkým dechem prohřeje tvůj stonek.

Svět je zlý,
byť vypadá to chvíli,
že v něm láska je a plno přátel,
však kdo pomůže ti slepit srdce,
než jen opravdový přítel.

Zakřič nějak ať to slyší,
ten, kdo tě má stále rád,
ten, co dobou poslední
se zdál jen jako kamarád.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 30.10.2012
Přečteno (437x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MonikaZ, NikitaNikaT., děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti