Dilema opuštěné
Dilema opuštěné
Dívám se na měsíc
ten spálený krajíc chleba
mávám hvězdám
i jejich pasáčkům
proč si mě opustila
- včera -
krutě,ledově
moje ego ponížila
proto
aby si jiného holoubka zachytila
tvé srdce z ocele
a já umírám
dotýkající se hvězd
debatujíce s nimi
to díky Tobě
utíkám z reality
zobajíc chemické jeřabiny
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 29.10.2012