Korupčníci
Korupčníci
Anotace: Tady by bylo tak krásně...
Nahoře huj dole chuj
ten má na to koule,
ví jak dělat politiku
jak to s náma skoulet.
Kdo ukáže na korupci
dopadne jak Serpico,
vydanej všanc parťákama
při razii na piko.
poletí jak Petr Lessy
že nezůstal ticho,
vyprdelil na grázla
co mělo být skryto.
S Jónem taky vydrdali
Jančík a Bém nesedí,
ba ani ten páprda
na hradě mi nesedí.
Za tykadla kriminál
co zaslouží jiní,
za komára rudý svině
teďka jiné sviní.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 29.10.2012