Foxové
Foxové
Anotace: lehký experiment
Ptáci v ohnivým stromech
co hořej
mění se ve fénixe
pějí serenády
co géniové psali
vlahým podvečerem
jiskry odlétají
stromy uhořely
popelavě padly
krvaví Fawkesové odletěli
ubrečení
a SAMI
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 28.10.2012