Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamaráde

Kamaráde

Představ si,
jak albatrosy létají nad mořskou hladinou
voda naráží do mysů
a tvoje oči v barvě jaspisu
provrtávaj duši

Představ si,
zasněžené kopce
zmrzlé kraje
k večeřím vločky - kapky sněhu

Představ si,
za noci Sprévu
kde ryba k rybě plave na návštěvu

Představ si,
černou tmu podzemí
krtčí dělníky
co k chlebu s máslem jí uhlí

co vykopají mojí mrtvolu
a její dvojče klepe
na nebeskou závoru
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 27.10.2012
Přečteno (61x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Lugilla, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti