Poušť
Poušť
Slunce pálí vítr duje
v noci zima vše utlumuje
žízeň trápí zrak zrazuje
písek se kradmo pohybuje
Kaktus tu navzdory vykvetl v květ
srdce v hrudi se ti začíná chvět
nad krásou síly jež uchvátí svět
nikdo již nevezme tu chvíli zpět
Publikoval(a):
eriosma, 27.10.2012