Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro Ofélii

Pro Ofélii

Mysl mou drásá
myšlenka zbloudilá,
chyby, jimž se směju,
slza v ní se zrodila
rozechvěla zbytek těla
přesto zdám se chladný, navenek...

K mrtvému tělu
patří mrtvé kvítí
zmodrala krása
vylovená v síti
z vody, kam se potápěla
i s věnečky mrtvých pomněnek
Publikoval(a): koala-pancake, 26.10.2012
Přečteno (141x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Bad Monkey, Le Vinnie, děda včela, Lugilla, Robin Marnoli, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti