Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mlžné ráno

Mlžné ráno

V mlze hodiny ranní
vidím svůj kyslík
co letí do kraje
temná zákoutí stromů
halící se do krajek
a za nimi
ještě temnější stíny
ghúlové podzemní
co tě rozsápají
polejou barvou okolí
tak tě už nikdo nikdy nenajde
a ani teď (po letech)
ty nešťastníky neuvidíš

kosové v smutečním šatu
zobají drobky žebráků
co svoje černé duše
nechaly v dávno ujetém rychlíku

a já kráčím do vytápěné budovy
dát si černou kávu
kam přisypu omylem místo cukru trochu soli

kyslík zmizel
au,to bolí
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 26.10.2012
Přečteno (59x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: eriosma, NikitaNikaT., Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti