Padám a zároveň letím
Padám a zároveň letím
Anotace: takové pokračování básně "Volným pádem":)
Letím a nemám křídla
padám a nevím kam…
Odpor vzduchu
Je příliš silný
Snažím se…ale
Nedýchám…
Rozhlížím se kolem
Sebe, vidím
Pouze mraky
Tenhle pád je
Nekonečný
Proč jsem právě tady…
Blížím se
Ke konci pádu
Není kam
Spěchat
Všechny šance
Na záchranu
Můžu větru
Nechat…
Publikoval(a):
Makaveli, 25.10.2012