Nemám co ztratit
Nemám co ztratit
Anotace: nemám co ztratit...
Jediné čeho
Se bojím
Je vlastní smrt
A toho co přijde
Po ní…
Možná nejsem
Dobrý přítel,
Ale kdo ti to poví
Musíš skočit
Abys zjistil
Že neumíš létat
Pořád jen plavu
Ve vlastních
Iluzích
A myslím si,
že nemám co
Ztratit…
Každý druhý
Den je jedno
Velké
nadechnutí,
Neustálý
Stres z toho
Že tě někdo
Do něčeho nutí
Vzpomeň si
Na ty chvíle
Když jsi pil
Z matčina prsa
Všechno je to těžký
Ale nemám co ztratit…
A už je to tady zase…
Ve špatnou dobu
Na špatným místě
Aspoň si teď
Odpočinu v base…
Nekřič na mě
Když tě neuslyším
Možná jsem udělal
Chybu…
Ale nemám co ztratit…
Publikoval(a):
Makaveli, 24.10.2012