Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Včera

Včera

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Nebylo to jenom včera...

Včera….

Dopolední zastavení,
víc než pozdrav, víc než kafe,
pár slov a něžné políbení…
… bylo to s Tebou krásné, milování.


Včera…

Touha svlečená,
v nahotě vláčená,
dychtivostí poblázněná,
naším poutem poraněná…

… vzdala se bez boje ráda.


Včera…

Tělo na tělo, touha v nás,
bez zábran a mezí, utíkal čas,
rozepnutá v krajkoví,
rozkoš nikdy nic nepoví…

… jen dá najevo svoji sílu.


Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 24.10.2012
Přečteno (287x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Robin Marnoli, Kleopatra7xyz, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 09:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti