Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ježatá rodinka

**Ježatá rodinka

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: cupity,dupity...

Ježatá rodina.
—————-
Ježek ten chodí okolo chalupy
a dělá to svoje cupity,dupity.
Dělá to celá ježkovic rodinka
dětičky,taťka i ježčí maminka.

Ježek má na sobě špičaté bodličky
hladit se nedá,pích by tě do ručky,
ale když ježka začne někdo zlobit
umí se rychle do klubíčka sbalit.

Teď honem domů ježaté dětičky
už přišel taťka se třemi jablíčky.
Ale to jablíčko co na zádech nese
to jenom v pohádce tak maluje se.

Tak honem,ježečci,v trávě se najíte
žížalou,hmyzem si bříška plníte.
Teď se všichni ježci po zahradě honí
a modré zvonky jim vesele cink,cink,
zvoní….
,,,
Publikoval(a): Květka Š., 22.10.2012
Přečteno (111x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, Psavec, Marcone, Robin Marnoli, modrá, Lilien

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti