Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hudba nás dvou

Hudba nás dvou

Poprvé jsi k nohám mým
smyčec položil
a požádal o můj vlas.
Pak k žíním jsi ho přimašlil.

Podruhé jsi mi do klína
housle položil
a ze srdce mého
na ně struny vyrobil.

Potřetí jsi mi ty housle
pod bradou držel
a něžně tisknul struny.
Já smyčec uchopila
k těm strunám přiložila
a láska v nás rozezněla
ty nejjemnější tóny.

Hrej dál na mé city hodně nahlas.
Já tě povedu.
Publikoval(a): Kleopatra7xyz, 22.10.2012
Přečteno (350x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, bera, Robin Marnoli, Lugilla, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 09:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti