Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

217. Tančíš

217. Tančíš

Robin Marnoli Básně » o Lásce

Anotace: Pro jedinou dívku,která přebývá v mém srdci

V rozkvetlých zahradách,
vidím tě stát,
v lehkých letních šatičkách,
a slyším loutnu hrát.

Tančíš v baletních botičkách,
tvé vlasy voní lučním medem,
a pokrývá je zlatý prach,
jsi mého snění středem.

Na šatech máš spoustu květů,
šaty mají barvy duhy,
i kdybych prošel stovky světů,
jen kvůli tobě nadělám si dluhy.

Přitanči prosím blíže ke mně,
ladnými krůčky, jak umí tělo tvé,
tvé pohyby ladné pohladí mě,
baletko má, dítě mé.

V rozkvetlých sadech tančíš zjara,
na nohou rosu třpytivou,
chci abys při mém boku stále stála,
nikdy nechci ohlédnout se za jinou.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 22.10.2012
Přečteno (266x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, bera, Květka Š., Lilien, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 09:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti