Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dívka s kudrliny

Dívka s kudrliny

Makaveli Básně » o Životě

Anotace: dívka s kudrliny

Je těžké žít
bez rodiny,
nemít nikoho
vedle sebe,
na světě je milion
jiných, proč
to postihlo zrovna
tebe…

Sama, jen se
svými kudrliny,
proplouvá životem.
Co bude dělat,
ulice je teď
jejím domovem…

Každý den
čekání na smrt,
jako leklá ryba,
chycená na prut.
Chodit do školy,
mít kamarády
a bavit se s nimi...
Nesoustředí
se teď na nic, jen na
své kudrliny…
Publikoval(a): Makaveli, 19.10.2012
Přečteno (116x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kleopatra7xyz, děda včela, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti