Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŘÍKEJME TOMU OSUD, BŮH NEBO TEN NEJVĚTŠÍ PIČUS

ŘÍKEJME TOMU OSUD, BŮH NEBO TEN NEJVĚTŠÍ PIČUS

ostuda lidstva Básně » o Životě

Anotace: JÁ STRACH NEMÁM PŘINEJHORŠÍM CHCÍPNU

vyšší jsoucno
štěstí nepřeje
nu což
nebudu brečet
nic se neděje
jen proto
budu štasten
ač často
proto
jsem zmaštěn
život není
krásný
je to hold boj
moto mám
však jasný
jenom se neboj
když se vysměješ
nicotě do tváře
v dáli k tobě
probleskne
záře
Publikoval(a): ostuda lidstva, 19.10.2012
Přečteno (99x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti