Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sbírka hříchů

Sbírka hříchů

Kett Básně » o Lásce

Anotace: ...

Sbírku hříchů
rozfoukal vítr po městě
do listí zašlapal všechny sny
polibkem do vlasů rozbouřil nebe
a teď jsi na řadě Ty...

posbírej kornouty mého smíchu
z černých řas vysvleč tmu
propleť mé touhy dávkou stínu


a pošeptej...jsem tu
Publikoval(a): Kett, 16.10.2012
Přečteno (309x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Ružka, Martin Havlíček, Psavec, střelkyně1, Květka Š., NikitaNikaT., Robin Marnoli, modrá, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 09:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti