Nedělní procházka
Nedělní procházka
Anotace: Něděle byla krásná. Mám ráda procházky, nevadí mi, že je dnes pod mrakem, k večeru se půjdu zase projít. Bolest sem, bolest tam. Půjdu zas na svá oblíbená místa... ke hřbitovu a zase zpátky, barvenou alejí od listů... shůry hory shlédnu krásu širou města.
A podzim se Slunkem maluje,
krásou přírodní mně učaruje…
… každá cesta na procházce.
Nedělní den, měl být déšť,
on mě ale chtěl přece svést…
… paprsky lákal mě jít ven.
Šla jsem přes veškeré bolesti,
užívat si podzimní neřesti…
… krásy, vůně, barvy, Slunko.
Užívala jsem si procházky,
jenom tak sama, bez lásky…
… občas si člověk pročistí hlavu.
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 15.10.2012