Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání k narozeninám

Přání k narozeninám

Retor Básně » ?nezařazené?

Anotace: Je to normální přání k narozeninám.

Dnes máš 19let,
a z poupěte rozkvetl krásný květ.
Dnes slunce na oblohu vyšlo,
aby tvůj úsměv rozzářilo.

Každý ti popřeje k tvému narození,
ale já ti popřeji lásku, která u tebe není.
Přeji ti někoho, kdo bude tvou oporou,
někoho, kdo tě udělá opět šťastnou.

Přeji ti, aby se tvé srdce už jen smálo,
a aby tě něco v srdci hřálo.
Já ti slibuji, že když vedle šlápneš,
tak budu ten, který zabrání tomu, že upadneš.

Přeji ti, aby ti narostla křídla,
aby si dokázala, to co sis jako malá přála.
Je jen na tobě, jakou cestou se vydáš,
a je jen na tobě, jak rány života přijímáš.

Mluvím o lásce o kráse,
o té dívce co krásně červená se,
to nejsou věci, co tobě chybí,
jsou to věci, které tě charakterizují,

Takže ti přeji, aby si zůstala taková, jaká jsi,
a ti co ti ublížily, tak na ně nemysli,
protože, to jsou zloději radosti,
od nich můžeš čekat všechno, kromě upřímnosti.

Přeji ti, aby bylo hodně rozzářených dní,
a ať se ti prostě všechno co si budeš přát, ať se splní,
přeji ti, aby kvůli tobě na nebi hvězdy zářily,
a aby tě všichni upřímně milovali.

Já už budu končit,
ale s tebou se nebudu loučit.
Až uvidíš na nebi slunce,
spomeň si mě.

Usměj se a řekni,
Majku ty jsi takoví idiot profesionál,
to já jen tak, abych tě rozesmál,

Smích je lék a ty jsi doktorem.

Pamatuj si, že žiješ jen jeden život. Ať už brečíš, nebo se směješ. Je lepší se smát. Moje zkušenost :D
Publikoval(a): Retor, 13.10.2012
Přečteno (126x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti