Přání k narozeninám
Přání k narozeninám
Anotace: Narozeniny jsou jen jednou za rok.
Tak vše nej ty starej vlku,
dvacet čtyři máš na krku.
Tak spoustu sexu a i bab,
ať připádaš si jako chlap.
K tomu hodně štěstí, zdraví,
ať tě život stále baví.
Publikoval(a):
XXX-XXX, 12.10.2012