Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Píseň

Píseň

msl Básně » o Lásce

Anotace: člověk se mění a s ním se i mení jeho písně. Jsem rád že s každým tónem se mění a hraje pro nás pro všechny.

Hlasem královským zazní
to jež v duši nosím
v nitru hýčkám píseň naši
tu v níž jsem srdce vložil

je krásná
miluji nás miluji ji
tvořil jsem jak nejlépe jsem uměl
vložil jsem vše co jsem chtěl Ti dát

slyšíš ten chór andělů
kteří nám ji přáli
zpívali a radovali

zněla světy nás obou
zněla sladce
hřála srdce

slyšíš ji ještě?
vidíš hlas a lásku?
vidíš ji v dálce?
ne
již spíš sladce

uspala mě i Tebe
je v nedohlednu
síla díla
odkvetla
v jiných říších se
ztratila

píseň Tvoji
píseň moji
srdce naše
hřejí jiní...
Publikoval(a): msl, 11.10.2012
Přečteno (194x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti