Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Possibility..

Possibility..

xoxoxo Básně » o Životě

Anotace: +++ http://www.youtube.com/watch?v=CPTQHLzAEjM&feature=related

-
Je vždycky naděje
.
.
nějaká cesta přes bludné kořeny
všechno co jsem měla
všechno zas není ztraceno

zrno od plev oddělit
zůstala jsem stát kousek od tebe příteli
to ty jsi mě zocelil
a všechny řeky v nás se spojí
právě tou jedinečnou chvílí
jsi jediný komu uvěřím
..tam dole nás má někdo rád
když nebe začalo stávkovat

všechno co nám zbylo sbalíme a půjdeme dál
to špatné této půdě zanechám
i tu zahradu kde už nespávám
Mám ráda ve vlasech
tvůj něžný prstoklad
..řekni až to uslyšíš to co já
to co slyšívám za nocí
a pak chci na chvilku srdce zastavit
právě v ten neopakovatelný okamžik
..nic není horší než věčné mlčení
vyřknutá slova co nemají odpověď

zas pozvolna dáváš nadechnout
cítíš tu vůni po dešti?
To vyprala se země ze špíny
zčásti i od lidí
..podej zase ruce
a nech jen dech mezi námi
Je to rozpínání
ten klid po všech bouřích
jsi ten přístav kam se potlučená vracím

to teplo za chladných nocí
má už jméno
je tu zase ta možnost
vrátit se do života
i když vše co zůstalo ve mě
s tím se budu muset ještě porvat

objevil se však most
přes který si mě vzal
a tak prolomeno mlčení ze všech stran
zas má řeka tiše zpívá
o tom že nic nekončí
když budeme trochu chtít..
bylo krásné v tobě zabloudit

-
Publikoval(a): xoxoxo, 11.10.2012
Přečteno (72x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Jin&Jang, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti