Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SNOVÉ STÍNY.

SNOVÉ STÍNY.

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: Obroušené hroty podvědomí.

,,...vzmáhající se cit vraha

mezi spánkem a bděním

rozprostírající se snové stíny

ve tmě sledují

jak ti něžní sebevrazi

dopadají na zem zcela nazí

Ocelově jasná petice propouští sluneční paprsky

a vybízí k přečtení!

Zneuznaná komorná roní slzy

do zmačkané zástěry

přesto v poryvu větru

cítí svobodu myšlenek...,,
Publikoval(a): Lavander, 10.10.2012
Přečteno (330x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti