Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slunce

Slunce

Puris Básně » ?nezařazené?

Anotace: Dá se to srovnat se zázrakem, má kouzelnou moc!

Všechna ta souhvězdí
přes mnoho světelných let
jediným pohledem
obsáhne proletět

Prakticky obrazně
po nebi pulzuje
tepoucí červánky
ráno když vypluje

Až na konci vesmíru
máš šanci se dopočítat
hodnotu prostoru
kterou tma neumlčí
Publikoval(a): Puris, 10.10.2012
Přečteno (128x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, děda včela, Kett, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 19:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti