Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Při podzimu

Při podzimu

Vše zalité ve zlatě
jen stromy v červeni
NA PROTEST !

jíme jablka
napůl zkažená
a je nám fajn

tak jako vždy
když podzim hodí podvečerní zář
a naše parta delikventů
pod zpola opadanou lípou sedívá
rozjímajíc

kolem padají srdce
žluté obrácené prdele
padající rakety z Marsu
padáky dávno sestřelených

jen nám
FAJN!!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 9.10.2012
Přečteno (92x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti