Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černá

Černá

návštěvník Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: slova co někdy nemůžeme říci. S lehkou variací (odkazem) na melodii od Ortena na závěr.

jsou slova nenapsaná
co nemůžeš říci
co tančí jako dým
když sfoukneš svíci
za každou kost
co nebude ohlodána
za krev
co se vpije do hlíny

dneska jsi černá
jako tma kam se šelmy skrčily
a pouze ladnost se ti třpytí na šíji
kde se jen tiše šeptá
co nemůžu říci

jsi černá
jsi krásná
jako touha jsi
kde slova dosud nenapsaná
číhají v tichosti
Publikoval(a): návštěvník, 9.10.2012
Přečteno (452x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Klarineb, Lilien, Robin Marnoli, Le Vinnie, Sonja la Rosa, Lugilla, děda včela, modrá, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti