Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

míjíš mě

míjíš mě

návštěvník Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: o míjení, kdy ona neví

míjíš mě ladným pohybem
hebkých perutí
a skláníš šíji labutí
zářící lehkým úsměvem
a v očích se ti třpytí
a tančí spolu skryti
Černá labuť s Rudovousem

míjím tě po vůních
a prsty hladím po peří
co jen stěží uvěří
jak si hebká na bocích

míjím tě a v uších zní mi
opus dvacátý
zavírám oči a jsme sami
jen já a ty
Publikoval(a): návštěvník, 8.10.2012
Přečteno (554x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Mirastus, Robin Marnoli, msl, Lugilla, modrá, děda včela, GAIA77, NikitaNikaT., Kett

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti