Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

cesta

cesta

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: není to nic víc než výplach duše při cestě životem

jak zbloudilý poutník
pachtím se životem
v palici mám mrdník
cejtím se často kokotem
dělám často kraviny
pak pro ně těžce trpím
co jsou z toho vidiny
a co realita co vidím
cejtím se často zmatený
z toho děsnýho tápání
mám pocit že dno je bezedný
ale neodolám tomu mámení
té touhy po hledání
dlouhé a klikatě cesti naplnění
s dobrem nečekám shledání
to by bylo jenom snění
život se sám nevyhraje
a kdo si tohle myslí
celkově nikdy neuspěje
na hlavě bude mít uši oslí
co že jen marně věřil
a nedofoutalné doufal
svůj život osudu svěřil
a pak už si jen zoufal
Publikoval(a): ostuda lidstva, 4.10.2012
Přečteno (97x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., GAIA77, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti