Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černá růže

Černá růže

Kett Básně » o Lásce

Anotace: ...

Chci psát příběh
černé růže
roste ve skalách
jen pro jednoho muže

divoká v nádechu
mezi nocí
skleněná bez květu
vonící mocí

vládne steskem
svírá srdce
tiše zpívá
v raní rose

v nahotě schoulená
v dlani kvete
je stále zakletá


do


p
o
u
p
ě
t
e
Publikoval(a): Kett, 4.10.2012
Přečteno (289x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, msl, NikitaNikaT., Puris, Engliš, Martina Primová, děda včela, J's .., modrá, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti