Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbabělci

Zbabělci

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Oba jsme zbabělci, ale já jsem ten větší

Tuším, že jsi zhruba stejný zbabělec jako já
Ty mi to neřekneš
A já se nepřiznám zase jemu
Tak si tu žijeme, v pohodlné nejistotě
Která tlačí do zad a je prolezlá moly
Občas se ozve slabé vrznutí
- Omluva, beru zpět. Já... myslel jsem to jinak, chápeš
Kdybys to vyslovil, všem by bylo líp
Já bych se sladce usmála
(S tebou mi to jde)
A omluvně pokrčila rameny
- Víš, že to nejde. Ne teď, ne tady...

Ačkoli...
Nakonec určitě podlehnu
Jenže celou tu dobu
Si budu namlouvat, že tvé oči jsou modré
A že voníš jako On
Publikoval(a): Sedmnáctka, 4.10.2012
Přečteno (226x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Robin Marnoli, děda včela, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti