Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdybys jen věděla

Kdybys jen věděla

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: ............

jsem bezmocí lapen
nemohu se hnout
na tebe má milá
snažím se zapomenout

cítím tě všude
ve všem jsi skryta
má touha bezměrná
je jak nenasyta

hledám tě v davu
prohlížím tváře
vždy se však naděje
rozplynou v páře

slyším tvá slova
šeptaná do noci
znovu se ztrácím
není mi pomoci

kdybys jen věděla
co srdce mé svírá
měním se
stárnu
láska však neumírá
Publikoval(a): James Libustka, 3.10.2012
Přečteno (360x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Engliš, děda včela, LadyLoba Romana, Lugilla, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti