Čtyřlístek
Čtyřlístek
Mladičká dívenka
hledala čtyřlístek
oči jak trnky
zabořené v trávě
hledala amulet
pro štěstí
pro zdraví
uvězněná sama ve svojí hlavě
prošla traviny
luka
i údolí
dny měnily se v léta
a nyní pod zemí
bledá
sama
slepá
zatlouká špačky
v
hrobě na kterém čtyřlisté kvítky spí
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 2.10.2012